• Er du i tvil om du skal møte til oppsatt tannlegetime, ring oss på telefon 22 44 83 40.

Personvern

Tannlegedreyer er forpliktet til å beskytte personvernet ditt. Kontakt oss på post@tannlegedreyer.no hvis du har spørsmål eller problemer angående bruken av dine personopplysninger, og vi hjelper deg gjerne.

Tannlege Jens M. Dreyer
Tidemands gate 2
0266 Oslo
Telefon 22 44 83 40
Mobil 92 82 82 81
E-post post@tannlegedreyer.no

Org.nr. 987 822 171

Vår nettstedsadresse er: http://tannlegedreyer.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Vi behandler i utgangspunktet bare personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg.

I de tilfeller hvor vi også behandler personopplysninger til andre formål, for eksempel for å sende deg informasjon om tilbud etc., gjøres dette bare når du har samtykket til det.

Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkende nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Alle våre kontaktskjemaer sender informasjonen du gir oss direkte til oss via vår emailserver og blir ikke lagret på denne serveren, men på vår lokale email programm.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også ip-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

Før du samtykker skal du være informert om hva opplysningene skal brukes til og av hvem.

tannlegedreyer.no selger ikke/gir ut personopplysninger til tredjepart annen en nødvendig informasjon.

Dine personopplysninger blir bare utlevert til andre når:

  • du har samtykket i utleveringen, eller
  • når det er nødvendig for at vi skal få gjennomført avtalen/tjenestenn med deg, eller
  • i lovbestemte tilfelle.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi lover å følge følgende data/behandlings beskyttelsesprinsipper:

  • Behandling er lovlig, rettferdig, gjennomsiktig. Våre behandlingsaktiviteter har lovlig begrunnelse. Vi vurderer alltid dine rettigheter før behandling av personopplysninger. Vi vil også gi deg informasjon om behandling på forespørsel.
  • Behandling er begrenset til formålet. Våre behandlingsaktiviteter skal passe til formålet med hvilke Personopplysninger som blir samlet.
  • Behandling skjer med minimal data. Vi samler kun og behandler minimal antall personlige data som kreves for ethvert formål.
  • Behandlingen er begrenset med en tidsperiode. Vi lagrer ikke dine personlige data lenger enn nødvendig.
  • Vi vil gjøre vårt beste for å sikre nøyaktigheten av dataene.
  • Vi vil gjøre vårt beste for å sikre integriteten og konfidensialiteten til dataene.

Vi gjør vårt beste for å holde dine personlige data trygge. Vi bruker sikre protokoller for kommunikasjon og overføring av data (for eksempel HTTPS). Vi bruker anonymisering og pseudonymisering der det passer. Vi overvåker våre systemer for mulige sårbarheter og angrep.

Våre rutiner for datalekkasjer

Selv om vi prøver vårt beste, kan vi ikke garantere sikkerheten til informasjon. Vi lover imidlertid å varsle passende myndigheter om brudd på data. Vi vil også varsle deg om det er en trussel mot dine rettigheter eller interesser. Vi vil gjøre alt vi med rimelighet kan for å hindre sikkerhetsbrudd og å bistå myndighetene dersom eventuelle brudd forekommer.

Hvis du har en konto hos oss, merk at du må holde brukernavnet og passordet ditt hemmelig.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

-Facebook hvis du bruker logg inn via Facebook så mottar vi e-posten din, Navnet ditt så vi kan auto generere en bruker i vårt system.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

  • 2-7b Bruk av informasjonskapsler/cookies

Lagring av opplysninger i brukers kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette. Første punktum er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:

  • utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett
  • som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel.

 

“Cookies” – eller “informasjonskapsler” – er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag. En cookie er en liten tekstfil som legges i din nettlesers internminne, og den gjør at vi kan holde styr på hva du legger i handlekurven din og hvilke varer som presenteres, samt gir oss statistikk som vi bruker til å gjøre nettsidene våre bedre for brukerne våre. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer cookies.

Som de fleste andre nettsteder samler vi inn informasjon automatisk og lagrer den i loggfiler på våre servere. Dette er informasjon som f.eks. IP-adresser, hvilken type nettleser man bruker på våre sider, bredbånds leverandører (ISP), operativsystemer, dato og tid for besøk, samt en del data om navigasjon.

Informasjonen vi samler inn bruker vi til å analysere trender, slik at vi kan gjøre nettsidene våre bedre for deg som besøker oss på nett. Informasjonen vil kun benyttes internt og vil ikke videreføres til noen 3. part og/eller andre personer utenfor Tannlegedreyer. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig annen enn nødvendig ordre informsjon.

Informasjonskapsler

Vår lokale Cookie/informasjonskapsel : tannlegedreyer

Hvis du legger inn en kommentar på vårt nettsted, ber du oss om å huske navn, e-post. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter 30 dager, mens de med visningsvalg varer i 90 dager. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i 90 dager. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel/innlegg, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Du kan lese mer om vår bruk av Cookies/informasjonskapsler på vår side Cookies/Informasjonskapsler.

Innebygd innhold fra andre nettsteder
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet som f.eks når du bruker logg inn via Facebook.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgings kommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksport fil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. Dette kan også gjøres automatisk av deg nederst på denne siden hvis du har en konto hos oss, brukt våre tjenester eller handlet med oss.

Annen Kontaktinformasjon

Data Beskyttelse ansvarlig
Har du noen spørsmål om dette personvernet, Vennligst ta kontakt med Terje-Andre Riis

E-Post: post@riis-data.no
Telefon: +47 99 116 116

Datatilsynets Kontakt Informasjon
E-Post: postkasse@datatilsynet.no
Telefon: +47 22 39 69 00

Oppdateringer til dette personvernet

Sist modifisert 25.05.2018.


Hvis du har en konto hos oss kan du se/slette dine data under:

Please identify yourself via e-mail